Despre program

Programul social „Protecție și Prosperitate” a fost creat și implementat cu succes de Andrei Negruța în perioada anilor 2004-2005 în orașul Pîti-Iah, din Rusia. Revenind în Patrie, în Moldova, a decis să lanseze acest proiect și în municipiul Chișinău, pornind din sectorul Botanica, unde și-a petrecut anii de tinerețe în timp ce a făcut studii la Colegiul de Transporturi și unde locuiește astăzi.

Obiectivele programului social „Protecție și Prosperitate”:

  1. Studierea problemelor actuale și acute prin colectarea informației și înregistrării apelurilor parvenite din partea cetățenilor.
  2. Interacțiunea cu persoanele și instituțiile responsabile pentru rezolvarea acestora.
  3. Efectuarea unui control privind îndeplinirea obligațiunilor de serviciu de către instituțiile municipale și cele de stat.
  4. Acordarea asistenței juridice și oferirea consultațiilor pentru cetățeni.
  5. Prezentarea regulată a rezultatelor programului prin intermediul rețelelor sociale și emisiunii TV „Protecție și Prosperitate”.

Autorul proiectului, Andrei Negruța, este convins că programul social „Protecție și Prosperitate” va avea succes în Republica Moldova.

„Necesitatea existenței unui asemenea program apare atunci când autoritățile puțin uită cine i-a ales, pentru ce au fost aleși, dar și despre necesitatea existenței unui dialog direct cu cetățenii”
– A.Negruța.

Protecție și Prosperitate în mass media